Mijn naam is Yoran van Ginkel en ik ben 25 jaar. Geboren en getogen in Elburg.

Ik ben vanaf mijn 16e jaar werkzaam in de bouw en heb dus inmiddels 9 jaar werkervaring opgedaan. Werken in de bouw was een jongensdroom en het was dus vanzelfsprekend dat ik de opleiding timmerman 1, 2 en 3 als eerste moest behalen! Daarna de opleiding alround-ondernemer, uitvoerder MBO 4.

Na mijn opleiding heb ik 3 jaar voor dezelfde  baas gewerkt. Bij dit bedrijf heb ik alle facetten van het vak geleerd. Ik genoot van de werkzaamheden maar miste toch iets. Ik wilde graag veel meer betrokken worden bij het gehele traject, dus van het begin tot het eind. Het sparren met de klant, het gezamenlijk ideeën opdoen. Het maximale halen uit het beschikbare budget. Dit was voor mij de belangrijkste reden om voor mijzelf te beginnen.

Nu ben ik eigenlijk alles in één. Timmerman, uitvoerder, regelaar en planner. Voor mij een heel aantrekkelijke combinatie met veel afwisseling. Ik zie mezelf als een perfectionist, die oog heeft voor detail en graag meedenkend met de klant.

In de afgelopen twee jaar heeft Van Ginkel bouw en onderhoud een gestage groei doorgemaakt. Deze stijgende lijn verwacht ik de komende jaren door te kunnen trekken.